Recepty

Levanduľovo-medové bábovky
Príprava: 60 minút
Obsahuje: 15 ingrediencií
Kategória: Koláče a dezerty
Náročnosť: Jednoduchý

Levanduľovo-medové bábovky

23. novembra 2015 0 0 Žiadne komentáre
468 videní
Suroviny na 12 kusov 1. Formu na bábovky vymažeme maslom a dáme vychladiť. Rúru predhrejeme na 170 °C 2. Maslo s cukrom vyšľaháme do peny. Postupne zašľaháme vajcia a levanduľový extrakt. 3. Múku preosejeme s kypriacim práškom do pečiva, sódou, soľou a škoricou. Sypkú zmes vmiešame s kyslou smotanou do…
Kačacie prsia s pomarančovou omáčkou a sladkým pyré
Príprava: 60 minút
Obsahuje: 12 ingrediencií
Kategória: Mäso a hydina
Náročnosť: Priemerný

Kačacie prsia s pomarančovou omáčkou a sladkým pyré

22. novembra 2015 0 0 Žiadne komentáre
6781 videní
postup
Minivianočky
Príprava: 100 minút
Obsahuje: 10 ingrediencií
Kategória: Koláče a dezerty
Náročnosť: Priemerný

Minivianočky

21. novembra 2015 1 0 Žiadne komentáre
708 videní
Suroviny na 4 ks 1. Všetky ingrediencie nechajte asi pol hodiny pri izbovej teplote odstáť. Mlieko mierne ohrejte v kastróliku. Odlejte z neho do misky asi tretinu, rozmiešajte v ňom lyžicu cukru a rozdrobíme droždie. Nechajte na teplom mieste vykysnúť kvások. 2. Maslo rozpustíme a nechajte vychladnúť. Do misy preosejte…
Feniklová polievka s údeným lososom
Príprava: 60 minút
Obsahuje: 14 ingrediencií
Kategória: Polievky
Náročnosť: Jednoduchý

Feniklová polievka s údeným lososom

21. novembra 2015 0 0 Žiadne komentáre
801 videní
Suroviny na 4 porcie 1. Predhrejte rúru na 190 °C. Do studeného vývaru vložte olúpané a nakrájané zemiaky, cibuľu a cesnak. Varte, kým zemiaky nezmäknú. 2. Medzitým zmiešajte olej s medom, zmesou potrite puky feniklu a dajte ich piecť domäkka do predhriatej rúry. Ak máte pocit, že sa fenikel páli,…
Pečené medové kuracie stehná
Príprava: 100 minút
Obsahuje: 9 ingrediencií
Kategória: Mäso a hydina
Náročnosť: Jednoduchý

Pečené medové kuracie stehná

21. novembra 2015 0 0 Žiadne komentáre
732 videní
Suroviny na 4 porcie 1. V miske zmiešame med, citrónovú šťavu, čili, rybiu omáčku, sójovú omáčku a zázvor. Do tejto marinády vložíme stehná nechajte marinovať 1 hodinu 2. Stehná položte na plech vyložený papierom na pečenie a dáme piecť na 25 minút pri teplote  200 °C. 3. Ružičkový kel učistímea…
Štafetky
Príprava: 60 minút
Obsahuje: 10 ingrediencií
Kategória: Koláče a dezerty
Náročnosť: Priemerný

Štafetky

21. novembra 2015 0 0 Žiadne komentáre
409 videní
Suroviny na 10 kusov 1. z bielkov a cukru ušľaháme pevný sneh, do ktorého opatrne vmiešame múku a orechy 2. pripravíme si plech s papierom na pečenie. Cesto rozotrieme na pripravený plech. Dáme do rozohriatej rúry a pečieme asi 15 minút pri 170 °C. Dávame pozor, aby sa cesto nevysušilo…
Zaregistrovať sa Zabudnuté heslo
Užívateľské meno
Heslo
Potvrdiť heslo
Email
Užívateľské meno alebo email