Kategória: Mäso a hydina

Hovädzie mäso s chrenovou omáčkou
Príprava: 55 minút
Obsahuje: 12 ingrediencií
Kategória: Mäso a hydina
Náročnosť: Priemerný

Hovädzie mäso s chrenovou omáčkou

8. januára 2016 0 0 Žiadne komentáre
135 videní
Postup na prípravy mäsa: 1. opláchnuté mäso vložíme do tlakového hrnca, pridáme nadrobno nakrájanú cuibuľu, mleté čierne korenie a soľ 2. zalejeme vodou a varíme asi hodinu 3. uvarené mäso nakrájame na plátky Postup prípravy omáčky: 1. ho hrnca dáme mlieko , pridáme maslo a dáme variť. 2. múku rozmiešame v…
Kačacie prsia s pomarančovou omáčkou a sladkým pyré
Príprava: 60 minút
Obsahuje: 12 ingrediencií
Kategória: Mäso a hydina
Náročnosť: Priemerný

Kačacie prsia s pomarančovou omáčkou a sladkým pyré

22. novembra 2015 0 0 Žiadne komentáre
309 videní
postup
Pečené medové kuracie stehná
Príprava: 100 minút
Obsahuje: 9 ingrediencií
Kategória: Mäso a hydina
Náročnosť: Jednoduchý

Pečené medové kuracie stehná

21. novembra 2015 0 0 Žiadne komentáre
157 videní
Suroviny na 4 porcie 1. V miske zmiešame med, citrónovú šťavu, čili, rybiu omáčku, sójovú omáčku a zázvor. Do tejto marinády vložíme stehná nechajte marinovať 1 hodinu 2. Stehná položte na plech vyložený papierom na pečenie a dáme piecť na 25 minút pri teplote  200 °C. 3. Ružičkový kel učistímea…
Kačica pečená s jablkami a slivkami
Príprava: 270 minút
Obsahuje: 10 ingrediencií
Kategória: Mäso a hydina
Náročnosť: Priemerný

Kačica pečená s jablkami a slivkami

16. novembra 2015 0 0 Žiadne komentáre
501 videní
4 porcie Kačicu očistíme a do kože a dutiny votrieme soľ. Zabalíme ju do fólie a necháme aspoň šesť hodín odležať. Jablká umyjeme, vykrojíme jadrovníky a nakrájame ich na plátky Brušnú dutinu kačice naplníme plátkami jabĺk a slivkami a uzavrieme ihlou. Kožu popicháme vidličkou a kačicu vložíme do pekáča chrbtom…
Stroganov
Príprava: 40 minút
Obsahuje: 9 ingrediencií
Kategória: Mäso a hydina
Náročnosť: Jednoduchý

Stroganov

7. októbra 2015 0 0 Žiadne komentáre
589 videní
Suroviny na 5 porcií 1. mäso nakrájame na menšie kúsky, troška ho naklepeme a nakrájame na tenké plátky, ktoré necháme chvíľu odležať 2. mäso obalíme v hladkej múke, korení a prudko ho opečieme na rozpálenom masle. Pečieme asi 8 minút zo všetkých strán 3. vložíme do rúry vyhriatej na 100…
Zaregistrovať sa Zabudnuté heslo
Užívateľské meno
Heslo
Potvrdiť heslo
Email
Užívateľské meno alebo email