Kategória: Koláče a dezerty
Suroviny na 25 kusov 1. zmäknuté maslo s cukrom vyšľaháme do bielej peny, pridáme vajcia a ešte minútu šľaháme 2. postupne pridávame…
Suroviny na 20-25 kusov 1. zmäknuté maslo s cukrom vyšľaháme do bielej peny, pridáme vajcia a ešte minútu šľaháme. 2. postupne pridávame…
Suroviny na 30 kúsov 1. čokoládu nakrájame na malé kúsky a vmiešame ju do múky 2. oba cukry vyšľaháme so zmäknutým maslom…
Suroviny na 20 kusov 1. horkú čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli, mliečnu čokoládu nakrájame na menšie kúsky 2. zmäknuté maslo s cukrom…
Suroviny na 40 kusov 1. žĺtky poriadne vymiešame s oboma cukrami. Pridáme múku, citrónovú kôru a nakrájané brusnice. Vypracujeme vláčne cesto, ktoré…
Suroviny na 25 kusov 1. zmeknuté maslo a cukor vymiešame do peny, pridáme ovocnú esenciu a zabracujeme obe múky. 2. Vypracované cesto…
Suroviny na 12 kusov 1. Formu na bábovky vymažeme maslom a dáme vychladiť. Rúru predhrejeme na 170 °C 2. Maslo s cukrom…
Suroviny na 4 ks 1. Všetky ingrediencie nechajte asi pol hodiny pri izbovej teplote odstáť. Mlieko mierne ohrejte v kastróliku. Odlejte z…
Suroviny na 10 kusov 1. z bielkov a cukru ušľaháme pevný sneh, do ktorého opatrne vmiešame múku a orechy 2. pripravíme si…
Suroviny pre 4 osoby Rúru predhrejeme na 180 °C, teplovzdušnú na 160 °C. Z jabĺk odstráňte jadrovník tak, aby vznikol otvor. Každé…
Suroviny na 24 kusov: 1. Čokoládu a orechy nahrubo nasekáme. Vo väčšej mise zmiešame múku, cukor, prášok do pečiva, kakao a vanilkový…
Suroviny na 4 porcie 1. Formičky na suflé vymažeme trochou masla a vysypeme asi 20g mletých mandlí. 2. Čokoládu nalámeme na kúsky…