Recepty

Tiramisu pravé talianske
1. pripravíme si silnú kávu a necháme ju vychladnúť 2. rozbijeme vajcia a oddelíme žĺtka od bielok. Zmiešame žĺtky s cukrom a…
17. októbra 20154121 videníKoláče a dezerty
Tiramisu – slovenské
1. zmiešame nátierkové maslá, smotany a práškový cukor. Túto zmes následne vyšľaháme šľahačom 2. piškóty namáčame v káve s rumom a vyložíme…
17. októbra 2015346 videníKoláče a dezerty
Kávové lanýže
 Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli. Smotanu zohrejeme a rozpustíme v nej maslo a tuk a zmes necháme vychladiť pridáme likér a vyšľaháme…
16. októbra 2015453 videníKoláče a dezerty
Rocky Road
Čokoládu rozlámeme na menšie kúsky a necháme ju rozpustit vo vodnom kúpeli. Medzitým marshmallows nakrájame na menšie kúsky , zmiešame ich s…
16. októbra 2015241 videníKoláče a dezerty
Orechové guľky
Maslo premiešame s medom, pridáme orechy ktoré sme namleli najemno. Ďalej pridáme kávu, rum, citrónovú šťavu a vypracujeme hladké cesto, z ktorého…
16. októbra 2015864 videníKoláče a dezerty
Hokkaido polievka
postup
9. októbra 20151356 videníPolievky
Domáce dukátové buchtičky
Suroviny pre 5 porcií 1. Z trochy vlažného mlieka, lyžičky cukru a droždia urobíme kvások. Do múky pridáme vajce, štipku soli, cukor,…
9. októbra 2015834 videníKoláče a dezerty
Pizza cesto
Pizza cesto na 4 tenké pizze Pokiaľ máte elektrickú pekárničku na chleba s programom prípravy pizza cesta tak nasypte všetky suroviny do…
9. októbra 20154835 videníPizza a cestoviny
Bravčový guláš
Na masti, alebo na oleji osmažím nakrájanú cibuľu. Keď začnú okraje cibule ružovieť, pridám na kocky nakrájané mäso a opekám zo všetkých…
9. októbra 20159641 videníPolievky
Biskupský chlebíček
1. z vajec oddelíme bielky od žĺtkov. Z bielkov vyšľaháme hustý sneh 2. žĺtka šľaháme z cukrom na najvyšších otáčkach 3 minúty…
9. októbra 20151030 videníKoláče a dezerty
Kokosové muffiny
Suroviny na 18 kusov: 1. všetky suroviny ručným šľahačom mixujeme 3 minúty, trocha strúhaného kokosu si odložime na ozdobenie 2. pripravené cesto…
9. októbra 2015335 videníKoláče a dezerty
Bratislavské rožky
Hotové cesto rozvaľkáme na hrúbku cca 2 mm. Pridáme makovú, alebo orechovú plnku podľa chuti a vytvarujeme rožok. Pečieme asi 10 minút…
8. októbra 20151439 videníKoláče a dezerty
Zaregistrovať sa Zabudnuté heslo
Užívateľské meno
Heslo
Potvrdiť heslo
Email
Užívateľské meno alebo email